Virtual Private Servers Besplatan Veb Hosting Veb Dizajn Besplatni programi
Web Hosting Web Design Open Source Software Implementation Servis i Prodaja Računara

Web Hosting

Naši serveri su industrijskog ranga sa ugrađenom RAM ECC proverom i korekcijom greške. Povezani su direknom vezom ka Tier 1 mrežama, što garantuje visoke mrežne performanse. Intech putem svoje robne marke "Peace Bell Servers" mogućava brz, stabilan i pouzdan hosting za rad kako manje zahtevnih tako velikih poslovnih JAVA, Python ili Ruby aplikacija, kojima su potrebni dodatni resursi i od kojih se zahteva dodatna sigurnost u radu.

Web Shared Hosting

Deljeni hosting se izvodi tako što se više prezentacija ( sajtova, aplikacija ) hostuje na jednom virtualnom ili namenskom serveru. Najjeftiniji je ali i najrasprostranjeniji vid hostinga.

Detalji...

Streaming hosting

Omogućuje radio i TV stanicama emitovanje progama preko Interneta. Može se koristiti za striming programa uživo ( Live Audio / Video Streaming ) ili za puštanje muzike ili već snimljenog materijala preko playlist.
Povećajte slušanost vaše radio ili TV stanice uđite na globalno tržište, omogućite da Vas vide i čuju u celom svetu.

Detalji...

Dedicated Virtual Private Linux Server - Root Access

Pruža veliku mogućnost konfigurisanja u najrazličitije svrhe. Korisnik sam bira operativni sistem koji će biti instaliran na serveru i zatim dobija administratorski (‘root’) pristup istom.

Pogodni su za sve vrste hostinga, ali najviše se koriste kao puzdana, sigurna i jeftinija zamena za Dedicated server. Može služiti za pokretanje vlastitog hostiga kao i za hostovanje sajtova velike sigurnosti, posećenosti kao npr. e-commerce sajtova

Detalji...

Prodaja SSL Sertifikata

Da biste osigurali svoju poziciju u sferi Internet poslovanja i elektronskog poslovanja uopšte potrebno je da vaši klijenti imaju poverenje u Vas kao pružaoca usluge elektronskim putem. Zaštita podataka vaših klijenta biće višestruko osigurana kupovinom jednog ili više SSL sertifikata iz naše ponude. Vodeća svetskih imena iz oblasti izdavanja sigurnosnih sertifikata garantuju Vama i vašim klijentima sigurnost i bezbednost u radu.

Detalji...