Virtual Private Servers Besplatan Veb Hosting Veb Dizajn Besplatni programi
Web Hosting Web Design Open Source Software Implementation Servis i Prodaja Računara

Web usluge

Web Dizajn - Razvoj Web Sajtova

Intech d.o.o razvija internet prezentacije i veb informacione sisteme korišćenjem svih trenutno relevantnih tehnologija. Izbor tehnologija i platforme na kojoj se veb informacioni sistem postavlja u mnogome zavisi od tipa sistema i potreba klijenata. Intech razvija internet aplikacija po specifikaciji klijenta bez obzira da li se radi o jednostavnom online katalogu proizvoda ili kompletnom e-commerce rešenju sa velikim brojem proizvoda i online plaćanjem.

U izradi internet sistema koristimo sledeće tehnologije

  • Klijentska strana
    HTML, CSS, JavaScript, AJAX
  • Serverska Strana
    PHP, ASP, JSP, OoldFusion
  • Baze podataka
    MySQL, PostgreSQL, MS SQL

Ako vam je potreban pouzdan partner, mi smo pravo rešenje. Za Vas ćemo naći adekvatan naziv domena, izvršiti hosting vašeg Veb sajta na server sa pouzdanošću od 99% i razviti potpuno on line rešenje po Vašoj meri. Uz veb razvoj nudimo i podršku i savetovanje vezano za Vaš marketing na internetu.

Web sajtovi koje mi izrađujemo su SEO optimizovani, primenjeni su svi w3c standardni i optimizovani su za sve Internet pretraživače. Pored toga jednostavnost, preglednost i jasnoća poruke koju Vi želite da prenesete korisniku Vašeg sajta je uvek na prvom mestu za nas.

Vrh strane

Održavanje web sajtova

Bez obzira da li je vaš sajt izrađen od strane neke druge kompanije, ili ste postavili gotovo CMS rešenje, mi uvek možemo da nastavimo rad na vašem sajtu, da ispravimo eventualne nedostatke i da proširimo funkcionalnost Vaše internet prezentacije ili aplikacije.

U mnogome Vam možemo pomoći i vezano za online marketing Vašeg preduzeća ili proizvoda kako izradom grafike na Vašem sajtu i njenom implementacijom tako i postavljanjem propagandnih grafika na druge sajtove za to predviđene.

Vrh strane

Sigurnost vašeg Web sajta

Sa porastom popularnosti vašeg Web usluge sajta raste i verovatnoća da će Vaš sajt biti na meti napada. Bezbednosne mere su obično predviđene u toku projektovanja veb sajta. Stalnim unapređenjem znanja u ovoj oblasti i primena svih stečenih znanja prilikom izrade internet prezentacije mi štitimo naše klijente od neprijatnosti do kojih može doći napadom na sajt.

Pored procene rizika za Vaš sajt i davanja saveta kako da povećate bezbednost Vaše internet prezentacije mi pružamo usluge uklanjanja koda koji nanosi ili može naneti štetu Vašem sajtu ili posetiocima Vašeg sajta.

Vrh strane

E-komerc rešenja - Internet prodavnice

Od 2006. godine Intech je prisutan na domaćem tržištu kao i na tržištima širom sveta u oblasti izrade i implementiranja internet prodaje, prodavnica, online kupovine i e-commerce rešenja. Pored gotovih e-commerce rešenja Intech svojim klijentima nudi i svoje e-commerce rešenje specijalno napravljeno za online prodavnice sa velikim brojem proizvoda i velikim prometom.

Od postojeći rešenja Intech nudi postavljanje i održavanje sistema baziranih na osCommerc, Magento, Joomla, WordPress, CMS MadeSimple e-commerce gotovim rešenjima. Za klijenti izrađujemo templejte, postavljamo i podešavamo ovakve sisteme i vršimo podešavanja sitema za plaćanje (Payment Gateway-a)

Vrh strane

CMS (Sistem za upravljanje sadržajem)

Ako sami želite da menjate sadržaj svog veb sajta, Idealno rešenje za Vas je da koristite CMS rešenje kao što su Joomla, Wordpress, Drupal... Mi nudimo izradu dizajna i implementaciju na Vašem sajtu.

Vrh strane

Konsultacije i Tehnička podrška

Ako ste vlasnik veb sajta ili ako želite novi veb sajt, ili ako imate izuzetnu ideju za internet poslovanje ali ne poznajete tehnologije potrebne za izradu veb sajta, Mi možemo da Vas uputimo i da vam damo smernice. U saradnji sa Vama možemo Vam preporučiti tehnologije, ukazati Vam na probleme o kojima morate razmišljati tokom pokretanja Vašeg online biznisa. Intech nudi kompletno rešenje za svaki vid internet prisustva bilo da se radi o ličnoj prezentaciji ili prezentaciji proizvoda i kompanije, međutim ako želite da neko drugi izradi Vašu prezentaciju mi ćemo za Vas uraditi potrebnu dokumentaciju.

Intech nudi i analizu postojećeg sajta i u tom slučaju Vam dostavljamo listu preporuka šta bi trebalo unaprediti na Vašoj prezentaciji. Lista sadrži spisak tačaka koje treba unaprediti, preporuke za unapređenje i procenu vremena i novca potrebnih da se unapređenja primene.

Vrh strane