Virtual Private Servers Besplatan Veb Hosting Veb Dizajn Besplatni programi
Web Hosting Web Design Open Source Software Implementation Servis i Prodaja Računara

Usluge


Internet

Profesionalan hosting, na serverima industrijskog ranga sa ugrađenom RAM ECC proverom-korekcijom greške i direktnom vezom ka Tier 1 mrežama. Omogućava brz, stabilan i pouzdan rad web prezentacija, a posebno poslovnih aplikacija kod kojih je potrebna dodatna sigurnost u radu. 

Detaljnije

Računari

Intech d.o.o Beograd se bavi proizvodnjom i prodajom računara i računarske opreme, fizičkim i pravnim licima, od pažljivo odabranih kvalitetnih i testiranih komponenti. Za sve svoje proizvode ima obezbeđen profesionalan i kvalitetan vlastiti servis. 

Detaljnije

Web Dizajn

Izrada internet prezentacija i web poslovnih aplikacija prilagođenih potrebama korisnika je oblast u kojoj Intech d.o.o. ima veliko iskustvo.
Jednostavnost korišćenja i preglednost, visoko optimizovan kod i poštovanje najnovijih standarda je uvek u fokusu Intech web tima.

Detaljnije

Poslovni i mrežni softver

Intech razvija softverska rešenja za podršku malim i srednjim preduzećima, nevladinom sektoru i obrazovnim ustanovama. Cross platform (Linux, Windows, Mac) aplikacije kreirane sa ciljem efikasnog organizovana podaka i obrade istih po potrebi klijenta.

Detaljnije