Virtual Private Servers Besplatan Veb Hosting Veb Dizajn Besplatni programi
Web Hosting Web Design Open Source Software Implementation Servis i Prodaja Računara

Intech Računari

Servis, prodaja, iznajmljivanje računara i računarske opreme

Pored usluga iz sfere Interneta u šta spadaju web hosting, web dizajn, web programiranje, Intech d.o.o Beograd se od svog osnivanja bavi delatnostima kao što je prodaja računara i računarske opreme, prodaja i instalacija servera i mrežne opreme. Pored prodaje Intech ima vlastiti servis koji uspešno servisira i održava sve vrste računara, laptopova, laserskih i inkjet štampača i druge prateće opreme.

Intech Vam, takodje može ponuditi zaštitu (enkripciju), kao i planiranje i kompletan bekap poslovnih podataka, mailova, dokumenata, backup and recovery MySql i drugih baza podataka i sl.
Time ćete biti žaštićeni od havarije, otkazivanja, ili krađe diskova. Ako ipak i dođe do otkazivanja ili kvara na hardveru, uz veliki procenat uspešnosti za vas možemo uraditi spašavanje podataka sa neispravnih diskova.
Pri tome Intech ide korak dalje izlazeći u susret korisnicima svojih usluga na taj način što je kod nas moguće po 50% povoljnijim cenama iznajmiti desktop računare na kojima za vreme servisiranja Vaših uređaja možete nesmetano nastaviti sa Vašim poslom.