Virtual Private Servers Besplatan Veb Hosting Veb Dizajn Besplatni programi
Web Hosting Web Design Open Source Software Implementation Servis i Prodaja Računara
 

Intech d.o.o Beograd, Srbija

Preduzeće za informatiku i računarstvo, bavi se pružanjem profesionalne i sveobuhvatne podrške poslovnim korisnicima u oblasti informacionih tehnologija.

Intech Beograd nudi kompletnu, zaokruženu uslugu tj. sve što je potrebno za moderno poslovanje i rad malih i srednjih preduzeća, nevladinog sektora i državnih institucija. Od nabavke i postavljanja računarske opreme, projektovanja računarskih mreža, preko web hostinga i izrade internet prezentacija do izrade i implementacije poslovnog softvera potrebnog za Vaše uspešno poslovanje.

Pridružite nam se u osvajanju i usvajanju novih znanja i mogućnosti koje pružaju moderne tehnologije. Mi smo Vaš siguran i dobar partner. Mi znamo u čemu su prave vrednosti i iznad svega nam je bitno da ostvarimo uspešnu i kvalitetu saradnju, baziranu na uzajamnom poverenju i poštovanju a naravno i na obostranu korist.

Naša misija je da korisnicima u Srbiji pružimo podršku iz oblasti informacionih tehnologija, sa posebnim osvrtom na tzv. Open Source Software, koji je zbog svoje niske cene a visokih performansi idealan za eksploataciju u siromašnijim zemljama i zemljama u tranziciji kao što je Srbija. Korisnicima u našoj zemlji a i u inostranstvu, svima onima koji shvataju prednost korišćenja modernih tehnologija u svom poslovanju i koji žele da krenu putem novih ideja i mogućnosti.

Naša vizija i želja je da Srbija bude zemlja, poslovnih, vrednih, poštenih i normalnih ljudi. Ugledajući se npr. na zemlje sa dalekog istoka koje brzo i lako usvajaju, i uspešno koriste svaki napredak u tehnologiji, uz malo dodatnog znanja i otvorenosti ka novom, možemo izbeći nepotrebne troškove, konsolidovati postojeće resurse i na taj način doći do daleko boljih poslovnih i životnih rezultata.